Friday, January 15, 2016

Sklep o imenovanju NO kurilnice

Od 6.11.2015 zbiramo podpise glede sklepa o imenovanju novega NO kurilnice.
K zbiranju podpisov smo člani nadzornih odborov stavb Krajnčičevega kareja pristopili v jesenskih mesecih saj kljub več pozivom v poletnih mesecih s strani upravnika (Staninvest) ni bilo informacij, iz katerih bi lahko razbrali kakšno je trenutno stanje v kotlovnici (finančno, tehnično, pravno).

Na naše pozive je Staninvest zgolj odgovoril "da nam skladno z 39. členom SZ-1 posredujete ustrezne listine v zvezi z ustanovitvijo nadzornega odbora kurilnice ter danimi pooblastili s strani etažnim lastnikov stavb.
V nadaljevanju vam sporočamo, da vam skladno s 65. členom SZ-1 omogočamo »na vpogled« vso zahtevano dokumentacijo.".

Tako smo se skladno z njihovim odzivom odločili, da nadzorni odbor kurilnice sestavimo s sklepom lastnikov tega objekta. Lastniki kurilnice so vsakokratni etažni lastniki stavb, ki se ogrevajo iz te kurilnice (Vrbanska 12, 14, 16, 18 in Krajnčičeva 4, 5).

Ko bo nadzorni odbor formalno potrjen s podpisi lastnikov, bomo začeli z izvajanjem drugih formalnih aktivnosti. Do takrat bomo kot lastniki in predstavniki nadzornih odborov stavb izvajali aktivnosti analize tehnološkega stanja ter načrtovanja nadaljnjega razvoja ogrevanja stavb.

Podpise zbiramo do vključno 6.2.2015.